2017. július 10., hétfő

Insta Looks #4

1. H&M-es léárazáson 1000 ft-ért vásárolt kígyómintás ruha - és milyen kényelmes! Az ilyen lenge ruhákat szeretem nyáron. A napszemüveget nemrég vettem az Ofotértben, hogy a szokásos, nem túl hosszú életű divatnapszemüvegek mellé legyen egy jobb fajta is. (Szandál: Steve Madden, táska: vintage.)


2. Újra rám jött a kb. négy éve varrt ruha. Élőben sokkal jobb a színe. Szerelem volt az anyag, bár arra nem gondoltam, hogy csak egyféleképpen lehet hordani, annyira "statement".


3. Ezt a ruhát mostanában varrtam maradék fekete anyagból és nagyanyám régi szoknyájából - azóta az egyik kedvencem, kényelmes viselet a forró nyári napokon. (Telitalpú szandál és táska Londonból.)


4. Fesztivál- vagy strandhangulat farmersorttal és szalmatáskával. A dupla karikás fülbevaló 700 ft-ra volt leárazva a H&M-ben és most az egyik kiegészítőm. Ezzel még felkötött hajjal sem érzem magam szürke egérnek. (Top: Mango, farmer rövidnadrág és táska: vintage, cipő: Írországból.)


5. Hűvösebb napokon jó szolgálatot tesz a fehér farmer, a piros csíkos pólóval és nude cipővel, táskával klasszikus hatású.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése