2017. június 15., csütörtök

Insta Looks #2

Még egy csokor az Instagramon megjelent outfitekből, amiket az elmúlt és jelenlegi héten töltöttem fel. Nektek melyik a kedvencetek?
Instagramon itt tudtok követni: @vgrvblog

1. A gyors, semmi extra, "valamit gyorsan kapjunk fel"-szett (ami persze talán a legjobban tetszett a barátomnak): sötétkék ceruzaszoknya, amit tavaly varrtam, fehér fűzős-csipkés top, nude cipő és táska.


2. A pöttyös ruhát örököltem, de egész jó, csak a bélés miatt nagy melegben nem praktikus. Egyébként a Comma,-ból van, az osztrákok nagyon szeretik ezt a márkát.


3. Ezt a piros ruhát is kaptam és nagyon szeretem, mert kényelmes viselet. Számomra ez a tökéletes nyári öltözék: lenge ruha (lehetőleg virágos), szandál, fonott táska. Jó lenne még több hasonló ruhát találni. (A fülbevaló és a táska vintage, a szandál Steve Madden.)


4. Black on black alapon minden fekete; neccbetétes body és ceruzaszoknya (H&M), vintage táskával.


5. Zsályazöld top (New Yorker) és átlapolós bőrszoknya, utóbbit én varrtam és életem talán legjobban eltalált szoknyafazonja, ami látványos és mégis egyszerű. Szeretem a zöld-szürke párost, úgyhogy Petrity-táska és ezüst cipő került az outfitbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése