2017. április 18., kedd

Esküvő Londonban
Március közepén életünk egyik legnagyobb eseménye miatt Londonba utaztunk az egész családdal, ugyanis a tesóm férjhez ment! Nagyon izgatott volt mindenki, főleg Apukám, aki 43 éve ült utoljára repülőn, a másik tesóm meg talán azért, mert még soha nem volt Londonban. Mivel mi fél éve voltunk Misivel és Gáborral, szinte már rutinból ment minden. Sajnos elég rövidre sikeredett a "nyaralás", de annál eseménydúsabb volt.
Bécsből repültünk EasyJet-tel, ami sokkal kényelmesebb megoldás volt, mint a budapesti RyanAir-járat. A megérkezésünk utáni időt és az azt követő napot városnézéssel töltöttük, de szinte semmi tipikus londoni nevezetességet nem látogattunk meg, mert nem is volt túl sok időnk, meg inkább ismerkedés volt a vőlegénnyel, aki bangladeshi, és még nem találkozott Apukámmal és Diával sem.
Az biztos, hogy ez volt életem legviccesebb esküvője! És persze a legkülönlegesebb is, nem csak a helyszín miatt, de a családias hangulat, a multikulti vendégség, és a buli miatt is. Maximum 40-en lehettünk, a polgári esküvő után (egy bénácska, vagy kezdő anyakönyvvezetővel, és a magukat nem túl komolyan vevő, viccelődő házasulandókkal) egy pubba érkeztünk, ahol a szállásunk is volt. Szerencsére nem kellett sokat várni az ebédre, az egyetlen kivetnivalóm csak az étel ellen lehetett, de ez csak Anglia hibája, egyszerűen nem jön be a gasztronómiájuk, arról nem is beszélve, hogy a só sótlan és a cukor "cukortalan", teljesen íztelen és olajban tocsog minden. Sajnos nem ettem egy jót sem ott tartózkodásom alatt, kivéve a Primark kávézójában a sütit és a kávét :-)
Egyébként csak az Oxford Street-en és Portobello-n sétáltunk végig, Diával úgyis együtt megyünk legközelebb és akkor mindent bepótolunk.
Misi természetesen a szertartás előtt pár órával a játszótéren lenyúzta az orrát és a száján az egyik cakkot, de azért így is tiszta úriember volt a kis kockás csokornyakkendőjében ♥
A zenét DJ szolgáltatta, és nagyon jó volt a kedvenceinkre táncolni. Mindig is csak falusi lagzikban voltam, ami nagyon-nagyon-nagyon nem az én stílusom, a mulatóstól ki tudnék rohanni a világból! végre itt valami más, valami modern volt. Közben Misit is altattam, persze pont olyankor mentek a legjobb számok :-) Ja, a kajára visszatérve, a buli közben sajttál volt különféle kekszekkel és szőlővel, na, az viszont jó volt :-)
És hogy a ruháról is ejtsek szót, Dori gyorsan választott egy menyasszonyi ruhát, amit végül szuperül ráigazítottak, de ami még jobban tetszett, az a Dune márkájú cipője volt, meg a haját is nagyon jól megcsinálták. Ami a miénket illeti, Diával egyformát akartunk, ezért az Asos-ról rendeltünk, de ezúttal nem találtuk el a méretet és majdnem katasztrófa lett a vége. Még jó, hogy tudok varrni... de erről majd egy másik bejegyzésben, mert hogy tervezek egy "mit vegyünk fel egy esküvőre"című posztot. Ezért sincs teljes alakos fotóm a ruhámról, de azért sem, mert mostanában meggyűlt a bajom a blogspot felülettel: nagyon sok képemet fejtetőn teszi be a bejegyzésbe, és többszöri próbálkozás után sem sikerül, így ebből a cikkből is sajnos ki kellett hagynom jó pár fotót.
Misi meg egész egyszerűen átaludta a ceremóniát, de itt, a csoportképen is alszik még :-)
Mindenesetre nagyon szuper élmény volt az egész esküvő. Sok boldogságot a friss házasoknak ♥
1 megjegyzés:

  1. Csinosak voltatok :)
    Bárcsak fotózhatnék egyszer Londonban esküvőt.

    VálaszTörlés