2017. április 18., kedd

Esküvő Londonban
Március közepén életünk egyik legnagyobb eseménye miatt Londonba utaztunk az egész családdal, ugyanis a tesóm férjhez ment! Nagyon izgatott volt mindenki, főleg Apukám, aki 43 éve ült utoljára repülőn, a másik tesóm meg talán azért, mert még soha nem volt Londonban. Mivel mi fél éve voltunk Misivel és Gáborral, szinte már rutinból ment minden. Sajnos elég rövidre sikeredett a "nyaralás", de annál eseménydúsabb volt.
Bécsből repültünk EasyJet-tel, ami sokkal kényelmesebb megoldás volt, mint a budapesti RyanAir-járat. A megérkezésünk utáni időt és az azt követő napot városnézéssel töltöttük, de szinte semmi tipikus londoni nevezetességet nem látogattunk meg, mert nem is volt túl sok időnk, meg inkább ismerkedés volt a vőlegénnyel, aki bangladeshi, és még nem találkozott Apukámmal és Diával sem.
Az biztos, hogy ez volt életem legviccesebb esküvője! És persze a legkülönlegesebb is, nem csak a helyszín miatt, de a családias hangulat, a multikulti vendégség, és a buli miatt is. Maximum 40-en lehettünk, a polgári esküvő után (egy bénácska, vagy kezdő anyakönyvvezetővel, és a magukat nem túl komolyan vevő, viccelődő házasulandókkal) egy pubba érkeztünk, ahol a szállásunk is volt. Szerencsére nem kellett sokat várni az ebédre, az egyetlen kivetnivalóm csak az étel ellen lehetett, de ez csak Anglia hibája, egyszerűen nem jön be a gasztronómiájuk, arról nem is beszélve, hogy a só sótlan és a cukor "cukortalan", teljesen íztelen és olajban tocsog minden. Sajnos nem ettem egy jót sem ott tartózkodásom alatt, kivéve a Primark kávézójában a sütit és a kávét :-)
Egyébként csak az Oxford Street-en és Portobello-n sétáltunk végig, Diával úgyis együtt megyünk legközelebb és akkor mindent bepótolunk.
Misi természetesen a szertartás előtt pár órával a játszótéren lenyúzta az orrát és a száján az egyik cakkot, de azért így is tiszta úriember volt a kis kockás csokornyakkendőjében ♥
A zenét DJ szolgáltatta, és nagyon jó volt a kedvenceinkre táncolni. Mindig is csak falusi lagzikban voltam, ami nagyon-nagyon-nagyon nem az én stílusom, a mulatóstól ki tudnék rohanni a világból! végre itt valami más, valami modern volt. Közben Misit is altattam, persze pont olyankor mentek a legjobb számok :-) Ja, a kajára visszatérve, a buli közben sajttál volt különféle kekszekkel és szőlővel, na, az viszont jó volt :-)
És hogy a ruháról is ejtsek szót, Dori gyorsan választott egy menyasszonyi ruhát, amit végül szuperül ráigazítottak, de ami még jobban tetszett, az a Dune márkájú cipője volt, meg a haját is nagyon jól megcsinálták. Ami a miénket illeti, Diával egyformát akartunk, ezért az Asos-ról rendeltünk, de ezúttal nem találtuk el a méretet és majdnem katasztrófa lett a vége. Még jó, hogy tudok varrni... de erről majd egy másik bejegyzésben, mert hogy tervezek egy "mit vegyünk fel egy esküvőre"című posztot. Ezért sincs teljes alakos fotóm a ruhámról, de azért sem, mert mostanában meggyűlt a bajom a blogspot felülettel: nagyon sok képemet fejtetőn teszi be a bejegyzésbe, és többszöri próbálkozás után sem sikerül, így ebből a cikkből is sajnos ki kellett hagynom jó pár fotót.
Misi meg egész egyszerűen átaludta a ceremóniát, de itt, a csoportképen is alszik még :-)
Mindenesetre nagyon szuper élmény volt az egész esküvő. Sok boldogságot a friss házasoknak ♥
5 megjegyzés:

 1. Csinosak voltatok :)
  Bárcsak fotózhatnék egyszer Londonban esküvőt.

  VálaszTörlés
 2. Nice kids ... very cute they are and there kids dresses too ... its vacation time ... really nice to spend time with them

  VálaszTörlés
 3. All pics is beautiful.
  ( https://www.thetaylorsauce.com/new-york-summer-in-the-hamptons/ )

  VálaszTörlés
 4. An adorable personality partnered with a perfect choice for Designer Dress unbeatable.
  Even before the blossom of modernization in Indian culture, kurta, sarees, and salwar kameez had been part of India's unique civilization.
  In India,Designer Salwar Kameez are the most obvious choice for the Young Ladies & Girls.There are many Designer Salwar Kameez in our site...
  For more...
  Plz visit:-Wedding Lehengas

  VálaszTörlés
 5. You can buy from our large and diverse collection of salwar kameez, party wear suits, bollywood collection, cotton kurtis, Anarkali suits,Bollywood saree and many other products.....
  We Have Some For You In Your Budget....
  For more…
  Designer Saree

  VálaszTörlés