2016. január 25., hétfő

Romantikus fehérneműk a Triumph-tól

Az első emlékem a Triumph-ról Anyukám fürdőruhája a '90-es évek elejéről. Fekete-fehér apró mintás volt, piros szegéllyel. Még mindig megvan. 
Aztán az első melltartóm 13 évesen. Nagyon szép, fehér csipkés volt, igazi romantikus darab, éppen olyan, amilyenről egy ennyi idős lány álmodhat.
Később pedig a fekete fürdőruhám az egyedi részleteivel, vagy a tengerész stílusú sötétkék fehérnemű szettem a kis vasmacska díszekkel...
Sorolhatnám tovább, de ami közös vonásuk, hogy mindegyik igényes kidolgozású, minőségi, tökéletesen passzoló, stílusos darab, ami kiállja az idő és a divat próbáját.

A 2015/16-os őszi téli kollekció tervezésének egyik fő vezérszava a romantika volt, amelyet hűen tükröznek az elkészült modellek.
Hadd emeljek ki két vonalat az idei kínálatból.
Most, hogy anya lettem, sem kell aggódnom a kissé megváltozott testem miatt, hisz a Triumph az alakformálásra is gondol a Shapewear fehérneműivel. Nálam az elsődleges szempont a kényelem - a Shapewear darabjai varrás nélkül készülnek, így biztosan nem vágnak be, viselésük szinte észre sem vehető. Főleg a külső szemnek, hiszen láthatatlanul formázzák a sziluettünket minél tökéletesebbre.

Készítettem pár hangulatos kollázst az idei modellekből.
A jelenlegi kollekcióból ez a burgundi csoda a kedvencem. 


 A másik, ami nagyon megfogott, az a Seduction kollekció, amely egyszerűen elbűvölő!  Az inspiráció forrása Párizs, a Grand Hotel és a finom, pasztellszínekben pompázó édességek.
Nincs is jobb program ebben a zord, téli időben, mint egy romantikus estét eltölteni a szerelmünkkel a legszebb Triumph szettünkben, egy finom vacsora és a kandalló tüze mellett!
Ritkán hordok feketét, de ez a gyönyörű csipkés body tetszik a legjobban. Mit szóltok hozzá?


A titokzatos, ám mégis bájos lila szett is telitalálat.


A Triumph-nál minden méretű és korosztályú hölgy bátran válogathat a kínálatból: a mindennapi, kényelmes, sportosabb vonal mellett az elegáns és romantikus lelkületűeknek is kedvez a márka. De ugyanígy találunk hálóruhákat, köntösöket, kötött alsóneműket is.
És ami a legjobb, hogy mérettanácsadás is van az üzletekben, ha esetleg bizonytalanok lennénk. 

Azt hiszem, elmondhatom, hogy a Triumph jó barátom, immár majdnem két évtizede. Náluk mindig megtaláltam a tökéletes darabot, bármiről is volt szó. Én személy szerint alig várom, hogy tavasszal beújíthassak egy szép melltartóval, de azt hiszem, a Shapeweart sem fogom kihagyni!

A teljes kollekciót a Triumph honlapján nézhetitek meg.

1 megjegyzés:

  1. Juj én nemrég kaptam a páromtól egy gyönyörű fekete body-t, annyira imádom őket!!!! :)
    Mondjuk nem Triumph, hanem Oysho.
    Ezek amúgy gyönyörűek!

    VálaszTörlés