2015. november 27., péntek

My sisters & my baby

Ezek a képek majdnem két hete készültek, amikor még szikrázóan sütött a nap és 20 fok volt... Aztán hirtelen jött a lehűlés, mi pedig kórházba kerültünk a kisfiammal, hörghuruttal. Egyelőre úgy tűnik, nála allergiára való érzékenység hozta ki, aminek nagyon nem örülnék... Már végre itthon vagyunk, kiszabadult ő is a rácsos ágy börtönéből. Büszke vagyok rá, mert nagyon jól tűrt mindenféle kezelést, a legjobban talán az orrszívás viselte meg, pedig a karját is összeszurkálták elég sokszor, mert eltömődött a branül. Mondhatni, többet nevetett, mint itthon, és mindenkire mosolygott, így hát persze, hogy mindenki olvadozott tőle :-)
Egyébként Apukám szülinapjára jött össze a család, még Dorinak is sikerült elintéznie egy villámlátogatást Londonból. Kár, hogy olyan gyorsan vége lett annak a pár vidám napnak. Annyit nevettünk Misin! Íme, pár kép rólunk:
Dorival annyira hasonlítanak, hogy szerintem simán az ő gyerekének nézné akárki :-)
(Narancssárga blézer: H&M)


Végre felavattam a hosszú, over-the-knee csizmámat (márkája Sacha, ruha: F&F, kardigán: H&M)Dia halacskás felsője H&M. Misit most kicsit erdészes cuccba öltöztettem, legalább passzol a Papihoz. Imádom ezt a zöld kötött pulcsit, olyan jó a minősége (nem emlékszem, honnan van). A kabátot Verától kaptuk.
2 megjegyzés:

  1. Szegény kis drágaságom :( Remélem, hogy csak egyszeri eset! Nagyon vagány a bajszos cumi!

    VálaszTörlés
  2. Kemény két hét lehetett :( Remélem minden rendben van és rendben lesz ezek után :)

    VálaszTörlés