2015. június 2., kedd

Blue & grey

Maybe this outfit is not so actual because summer arrived with 30 degrees but it's from last week. Since then I let my hair cut too :-) So my father and my sister with her boyfriend visited me and when they are here we usually eat somewhere. We like to try restaurants hereabout but it was White Sunday and all the restaurant were full so we choosed our favourite sushi bar where we found place finally. My son was a little bit sick so we took him to the doctor and he got some medicine so we could be relaxed. He feels much better now.
The weather was nice so I wore jeans with blouse and grey pumps. I've been wearing these jeans almost all the time in spring (just two pair of other pants fit on me now) so I'm happy that summer is already here and I can dress variously.

Blouse: H&M, Jeans: Mango, Bag: Petrity, Shoes: Invito

Ez az outfit most nem éppen aktuális, hisz megérkezett a nyár, de kicsit el vagyok csúszva, azóta már a hajamat is levágattam :-) Múlt héten meglátogatott Apukám, a tesóm és a barátja. Ilyenkor mindig elmegyünk ebédelni valahová, szeretjük kipróbálni a környékbeli éttermeket. Most Hegykőre akartunk menni, mert a szembeszomszédunk a szakács ott, de telt ház volt Pünkösd vasárnap, így hát a jól bevált sushi-bárt választottuk Sopronban. Végül jobb is volt ez így, mert Misi kicsit már köhécselt és egyúttal be is vittük az ügyeletre, hogy nyugodtabbak legyünk. Még tart a gyógyszeres kúra egy-két napig, de jól viselte a betegséget.
Aznap kellemes idő volt, ezért a szürke blúzt választottam a farmerhez, szürke táskával és farmerrel. Szinte egész tavasszal ez a nadrág volt rajtam (talán még két másik jön rám), úgyhogy örülök a jó időnek, hogy végre változatosabban öltözködhetek. 

Blúz: H&M, Farmer: Mango, Táska: Petrity, Cipő: Invito


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése