2014. március 10., hétfő

Sleeveless blazer

Még januárban vettem a bolhapiacon ezt a blézert, aminek ujja is volt, de valahogy most nem volt kedvem az átalakítással vesződni, ugyanis 3-4 számmal nagyobb volt rám. Végül úgy döntöttem, az ujjait levágom, most úgyis akkora divat lett az ujjatlan blézer és nekem is nagyon tetszik ez a trend. A blézer oldalából és a karöltőből kellett jó sokat kivágnom. Azóta néhányszor már volt rajtam, nagyon szeretem, melegít is és elegánsnak érzem magam benne. Azért szeretem a vintage ruhákat, mert az anyagminőségük kiváló és örök darabokra tehetünk szert, ha ilyen kincsekre bukkanunk. Ó, és imádom az új cipőmet, annyira szép, nem tudtam ott hagyni - járni még meg kell benne tanulni.

Farmer: Zara, Púderrózsaszín blúz: s.Oliver, Ujjatlan blézer, fülbevaló: vintage, Cipő: Sacha 

I bought this blazer in january on a flea market and it was very big on me. I had no patient to sew it on my size but I really loved the texture and the colours so I decided to cut the sleeves and use it as a sleeveless blazer. I love it so much, vintage pieces are the best in quality. I paired it with jeans and powder pink blouse. I have new shoes too, I had to buy them, they are so beautiful! I think I need more powder pink and candy colours  for spring.

Jeans: Zara, Blouse: s.Oliver, Sleeveless blazer, earrings: vintage, Shoes: Sacha5 megjegyzés:

 1. szuper:)) x
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 2. Nagyon ötletes, ahogy átalakítottad a blézert, tényleg elegáns! :) Az én kedvenc ruháim is valahogy mindig a turis darabok közül kerülnek ki! :)

  VálaszTörlés
 3. Looking great, dear!

  xx

  http://www.madridforniagirl.com/

  VálaszTörlés
 4. nagyon csinos :)
  rslamode.blogspot.hu
  xxx

  VálaszTörlés
 5. Wow! What can I say? ... intimidates me! Plots look!
  You have a figure like a model! And just as you pose!
  Great post! I congratulate the ability and talent to curiosity to me!
  I will always be coming back for more: *


  Regards,
  Katherine Unique


  VálaszTörlés