2014. január 31., péntek

Neon & vintage

 A beépített szekrényem készen van és szuperül ki lehet világítani - majd talán egyszer rájövök, hogyan lehet ennél jobba képeket készíteni ilyen fényeknél, de most annyira élvezem a nagy teret és a semleges hátteret, hogy ezt az outfit ötletemet le is fotóztam, hiába kellene még pár hónapot várnom arra, hogy fel is vehessem ezt a csodás sárga cipőt. 
Nemrég feltúrtam az Anyukám szekrényét (már sokadszorra), és régebben abszolút hidegen hagyott ez a szürke midiszoknya, mostanában viszont elég nagy divat lett és nagyon tetszik is a bloggereken. Nekem most ez a neonzöld pulcsi jutott az eszembe, szeretem a neonszínek és a szürke vagy nude kontrasztját. A pulcsinak egyébként muszlinból vannak az ujjai, talán annyira nem látszik a képeken.

Pulcsi: New Yorker, Szoknya: vintage, Cipő: no name

My wardrobe is finally done and I love it so much! I didn't finish filling it with all my clothes but I'm enjoying making outfits and taking photos. I try to learn how to make photos with this lighting. So this is my new favourite skirt that I found in my mother's wardrobe. It's a vintage piece with perfect colour and lenght. I like to pair grey or nude with neon so I choose this sweater with muslin sleeves. 

Sweater: New Yorker, Skirt: vintage, Shoes: no name


5 megjegyzés: