2013. április 4., csütörtök

About my job

Nos... aki a Facebook-on követ, az tudja, hogy nemrég megkezdtem a munkámat, egészen pontosan a Fertő-Hanság Nemzeti Parknál. Az első ismerkedős-belerázódós időszak után hamarosan túrákat fogok vezetni és gyerekeknek szervezünk táborokat, erdei iskolákat, egyéb programokat. Azt hiszem, még soha nem írtam a munkámról a blogon, igazából nem is vagyok az eddigiekre büszke, eléggé megvert a sors ezen a téren az eddigi pályafutásom alatt. Most először dolgozom végre a (azaz az egyik)  diplomámnak  megfelelően: 2010 végén természetvédelmi mérnökként végeztem Sopronban. A gyakorlatomat a nemzeti parknál töltöttem, tehát ismerős közegbe térhettem vissza. Minket, természetvédőket is rengeteg előítélet "üldöz", de ez egy nagyon szép szakma és remélem, sok gyereknek-felnőttnek tudok majd példát mutatni a munkám során. Szóval ha van kedvetek, bárkit szeretettel várok egy jó kis túrára, ez itt a reklám helye, bővebb információkért a http://www.ferto-hansag.hu/ oldalt, vagy engem keressetek fel :-)
Ezt az outfitet egyébként korábban viseltem és utólag fotóztuk, most ez az egyik kedvencem.

Blézer: bolhapiac, Peplum póló: F&F, Nadrág és cipő: no name, Táska: vintage, Nyaklánc: VGRV

Well... two weeks ago i started my work in the hungarian Fertő-Hanság National Park. After the beginning i will guide tours and organize programs, camps and open-air schools for children. This is the first time i'm working in my original qualification (until this i had terrible jobs, i can't be proud of them) - i have degree as nature conservation engineer since 2010. I spent my practice here in this national park so i returned to a nice and familiar atmosphere. Conservationists get a lot of prejudice too but i think it's a beautiful profession and i hope i can set an example to many of children and adults with my job. So if you are interested you can come to us to various of interesting tours. Informations on the website: http://www.ferto-hansag.hu/ or by me :-)
I don't wear outfits like this for work, of course, this is and older outfit, thanks for the pictures to VRGDRN Photography.

Blazer: flea market, Peplum shirt: F&F, Pants and shoes: no name, Bag: vintage, Necklace: VGRV11 megjegyzés:

 1. Nagyon szuper, a cipő pedig olyan szépen harmonizál a nyakláncoddal! A rúzs pedig istenein áll! :)

  VálaszTörlés
 2. Awww, ez most nagy kedvenc lett nálam is. :}

  VálaszTörlés
 3. jó kis munka lehet, és nagyon csinos vagy:)

  VálaszTörlés
 4. csini szett és még mindig gratu a munkához :)

  VálaszTörlés
 5. Isteni a hajad, és a rúzsod is.

  Nagyon jól hangzik a munkád.

  VálaszTörlés
 6. Hű, nagyon jó kis képek lettek, csini vagy rajtuk! :) Gratulálok a munkádhoz és sok sikert, kitartást kívánok Neked hozzá! :)

  VálaszTörlés
 7. oh!!
  great pics )
  awesome jacket!!

  Angela Donava

  VálaszTörlés
 8. Jajjj de jó, ezek szerint tetszik a meló :) Csini vagy, mint mindig :)

  VálaszTörlés
 9. Gratula az új munkához :)
  Nagyon tetszik ez a kék meg a nyaklánc.

  VálaszTörlés
 10. Igazi felelősségteljes pozícióhoz illik a szett - bár gondolom a nemzeti parkban nem ilyen a mindennapi munkaruha:)
  Az nagyon jó, ha az ember kedvére való munkát végez, azt sem utolsó, ha érzi, nem hiába tanult annyit - sajnos Magyarországon most kevesen érezhetik így magukat. (Meg is kapják, hogy minek tanultak, nyaraltak csak évekig az adófizetők pénzéből, stb. És ez most nem valamiféle politikai mantra - sajnos ez egy általános hozzáállás kis hazánkban.)
  A környezetvédőket meg persze, hogy előítélet kíséri, hiszen ott a pénz, akik ellen meg kell védeni - azoknak meg semmi sem drága, folyik is a médiából az agymosás. Hát nem épp Izlandon élünk!

  VálaszTörlés