2013. március 16., szombat

Pastel spring

Végre sikerült összehoznom egy új bejegyzést :-)
Sajnos nem történt velem mostanában semmi érdekes vagy jó dolog, bosszantó annál inkább. De megpróbálok inkább örülni a jó időnek: nálunk "csak" nagyon erős szél fújt az elmúlt napokban, és egy kis hószállingózás volt, a hó szinte azonnal el is olvadt. Ma már újra szuper volt az idő és a nemzeti parkban voltam egy kis húsvétváró programon.
Öltözködés terén próbálom elhagyni a sötét színeket és pasztellbe öltözni (persze a fekete-fehér trendet is imádom és lehetőségeim szerint fogom is alkalmazni): ezúttal a jeggingset kombináltam a barna blézeremmel és a mintás toppal, amit nagyon szeretek, mert a színei olyan "pont én vagyok"-kategóriásak. Egyetlen kiegészítőm egy kis finom, könnyű Soie nyaklánc.

Blézer: Zara, Top és jeggings: H&M, Cipő: no name, Nyaklánc: Soie Essentielle

Finally I have inspiration to write a new post. Nothing good happened to me unfortunately but i try to enjoy the spring weather and wear more and more spring colours. By the way i was today in the national park and took part on a pre-Easter program.
I wanted to wear my jeggings and i paired with a brown blazer and my favourite printed top. I have just one accessorie: a light and fine Soie necklace from a hungarian designer.

Blazer: Zara, Top and jeggings: H&M, Shoes: no name, Necklace: Soie Essentielle7 megjegyzés: