2013. február 7., csütörtök

Dogs & DIY

Amíg beteg voltam, azért próbáltunk beltéri képeket készíteni - se a hely, se a fények nem optimálisak, de a kutyusaim miatt azt hiszem, érdemes megosztani a képeket, habár a hangsúly a nyakláncon lett volna... De tudjátok, a kutyusok ilyenek, mindenhová követnek engem, mintha az árnyékaim lennének (imádom őket ♥).

A csipkét még mindig mindenki imádja, akár divatról, akár lakberendezésről szól. Évekkel ezelőtt vettünk Erdélyben kicsi, horgolt csipketerítőket. Én személy szerint nem szeretem a csipketerítőket, sokkal jobban tetszenek a modern újrafelhasználási formái és miután már ide-oda tologattam őket a szekrényben, megláttam az inspirációs forrást, amit el kellett készítenem. Az én változatomban a nagymamám egyik klipszét használtam fel hozzá, aminek letört a csíptetős része. A képen még szaténszalagok vannak, eredetileg azzal terveztem a megkötőt, de meggondoltam magam és megbolondítottam egy kis leopárdmintával. Nem akartam, hogy nagyon romantikus legyen :-) Egyszerűen, varrással oldottam meg az egészet.
Nektek hogy tetszik? Mivel hordanátok?
(Peplum póló: F&F, Farmer: F21)

I was ill in the past week and i tried to take pictures inside of the house - the lights were not the best but my dogs are so cute that i decided to share the pictures with you.
I made a DIY necklace of an old lace cloth that i bought with my mother when we were in Transylvania on holiday. Honestly i don't like lace cloth but when i saw the inspiration of a lace necklace in internet i needed to make this one. I used this piece of lace and a vintage earring and i sewed it on. I wanted to use satin band (as you can see in the picture) but finally i decided to use a textile band with leopard print. I don't like romantic looks so much :-)
Do you like it?
(Peplum shirt: F&F, Jeans: F21)Egy Mogyi // Peanut, my dogÉs egy Törpi // Dwarfie, my other dog
9 megjegyzés:

 1. great necklace! xo, Alma
  http://www.soulofashopper.com

  VálaszTörlés
 2. Imádom! Nagyon ötletes, szerintem én is végre csinálok majd magamnak egy hasonlót :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon-nagyon tetszik! Lehet, hogy a szatén szalaggal még közelebb állna hozzám, de én persze odavagyok a romantikus stílusért! :D
  A kutyusod irtó cuki! :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon!!! A sima, fekete top nagyszerű választás!

  VálaszTörlés
 5. Csodaszép ez a csipke nyaklánc! :) Kis feketéhez, egyszerű blúzokhoz, ilyenekhez hordanám, de a Te döntésed is nagyon jó! :)

  VálaszTörlés
 6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. I love this necklace! Such a unique piece :)
   I have browsed a couple of your posts and I really like it so I followed you :D Come check out my blog if you have some time and maybe follow me as well via GFC or facebook :)
   Anyways, I'll be coming back to your blog because it's really lovely :)
   Greatings from Sarajevo <3
   Lejla :)

   Törlés